Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı hata bendede var abi. bana tek tük ö.m gelir 7 - 8 tane gelmiş bide 4 gün önceki ö.m nin bugun 17:05 de cevaplandığının maili gelmiş 4 gün öncedende aynı posta yollanmış.
Bende ayarlardan mail ile bildirim açık,telefon yeniledim be mail adresimi tekrar tanımladım ve ilk gündür en ez 200 taneye yakın eski konuların tamamının mailleri tekrar geldi..Ve bir kaç kerede OZEL mesaj aldınız diye bildirim aldım ama mesaj kutusunda ya hic msj yok yasa eski cevapladigim mail okunmamış sanki yeni gelmiş gibi gözüküyor...Msj kutusunu tamamen boşalttım tekrar etmedi şimdilik ama bir kaç sefere mahsus böyle bir durum gerçekleşti bilginize..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.