Otomatik vites

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmtnry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmtnry

Kayıtlı Üye
Merhabalar aracim otomatik. Frene bastığımda tak diye ses geliyor. Neden olur acaba. Motor yağı etkiler mi?

Araç sarsılıyor mu? Bir de o esnada vites küçültüyor mu? Öyle ise DSG sinyal veriyor olabilir. Resetlemeyi deneyebilirsiniz, forumda nasıl yapıldığının konusu vardı.

Araç sarsılıyor mu? Bir de o esnada vites küçültüyor mu? Öyle ise DSG sinyal veriyor olabilir. Resetlemeyi deneyebilirsiniz, forumda nasıl yapıldığının konusu vardı.
konu dışı dsg ile alakalı sorucam arac 30 km hizlarda iken kasis cukur vs bozuk yolda sarsılırken vitesi 3 den 2 ye alınca dsg sinyal mi vermiş oluyor demek istediniz

aracınızın vitesle ilgili bir sorunu yok anlatıgınız ve anladıgıma göre el freni ya da arka fren kaynaklı arıza olarak düşünüle bilir kampana sistem ise sayet kampana baskı yüzeyi sıkıstırıyor olabilir geçmiş olsun en kısa zamanda bi servıse danışın

Söyle ki mesela araba ilk marşı aldı 1 de kalktı sonra ikiye ya da 3 e geçerken öne atma ve arabadan ses gelme gibi bir problem sonra araba giderken frene basıyorum tam durmak için durduktan kısa süre sonra tak ya da tık diye ses geliyor

Kardeşim geçmiş olsun öncelikle traves takozundan yapıyor klasiktir wv grubunda yüksek ihtimal. Tabi ihtimal baktırmak lazım umarım önemli bir şey olmaz.

traves takozu oldugunu dusunmuyorum her gecıste yapar traves kolu olsa sadece frenlemede yapıyor diye bilgi vermıs ahmet dostum

39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt