Oto hırsızlıgı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan patrıot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

patrıot

Kayıtlı Üye
Arkadaslar persembeyı cumaya baglayan gece aracıma hırsız gırdı araca yenı aldıgım alpıne cıhazın arkasıunı goturmus sag kapı camı ve dosemesıne zarar vermıs allahtan hersey kaskoda artı cd caların arka gıden tarafı kısa zaman sonra bulurum oda sorun degıl.

Boyle bır olay basınıza geldıgınde araca dokumadan 155 ı arayın sızden gereklı bılgılerı alıp en yakın karakoldan ekıp yonlendırıyorlar gelen arac olayı gordukten sonra aracla beraber karakola gecıp tespıt yaptırıyorsunuz.Daha sonra ıfadenızı alıp ımzalatıp sıze teslım edıyorlar.Bunlarla gıdıp aracınızı yaptırabılıyorsuznuz.

Polıslerın soyledıgı hırsızlıklarda artıs aman dıkkatlı olunnnnnnnnnnn

sagol alp gıden gıttı pazar gunu buluruz ama🙂

çok geçmiş olsun beterinden saklasın bazen keşke şeriat olsa demekten kendimi alamıyorum kesersin kolunu bir daha kimsenin canını yakmaz ..

geçmiş olsun abi benimde başıma geldi 2 defa ondan tecrübe edindik arık bende ilkinde getz varken airbagleri çalmışlardı bostancıda ötekinde de eve giren hırsız arabalarıda boşaltıp anahtarları bahçeye atmıştı

geçmiş olsun abi gelen mala gelsın zaten kaskoda işli diyorsun dert etme.

sagol alp gıden gıttı pazar gunu buluruz ama🙂

geçmiş olsun bi kaç yıl önce broadway vardı bi tane bizde kelebeği kırıp girmişlerdi komşununkiyle birlikte bizimkine polisi aradık aracı karakola getirdin dediler 🙂 o günden sora ümidimi kestim ben...

geçmiş olsun abi benimde başıma geldi 2 defa ondan tecrübe edindik arık bende ilkinde getz varken airbagleri çalmışlardı bostancıda ötekinde de eve giren hırsız arabalarıda boşaltıp anahtarları bahçeye atmıştı

Havayastıklarınımı çaldılar🙄🙄🙄

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt