Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Orta Susturucu İptali..

ben o işi yarın yapıcam.. :)
 
şu TSI tokatlama muhabbeti nedir yahu 3 oluyor görüyorum farklı konularda :)
 
orta susturucuyu iptal ettirirsen sokaktan geçerken evlerin camlarını indire indire gidersin. ben leonda yapmıştım rezalet bi ses çıkıyor..
 
orta susturucuyu iptal ettirirsen sokaktan geçerken evlerin camlarını indire indire gidersin. ben leonda yapmıştım rezalet bi ses çıkıyor..

hakan 8V lerın kendıne has cok guzel b egsoz sesı var onu bunu soktugundede cok artıyo ses senın dedıgın gıbı ama tsı da oyle cıkmaz ses emınım.Bır de sadece orta susturucu sökücek gerısı aynı yıne.

Yawru egsozcuya gıt once orjınal boru capına baksın,muhtemelen senınkı 51 lıktır,aynen 51 devam ettır onu duz boru seklınde.60 yaparsan cok sacma olur,komple 51 olup orta 60 lık olursa arabayı rahatlatıp sıkarsın yenıden.hatta dıp n ot eklım 51 lık bıle olmayabılır,orjınal boru capın neyse onu yaptır fazlasına cıkma
 
60'lık diye biliyorum..
bu arada alt devirlerde bi cansızlaşma gibi bişi olur mu ve biraz daha iyileşir mi araba Can'ım. ??
 
alt devırlerde guc kaybı olabılır yıgıt...

yıgıtcım bu lafı mert abını yanında soyle sana arcını uygun en guzel boruyu gosterecektır:)
 
Geri
Üst Alt