Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

orjinal kol dayaması kullananlar..

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
selam arkadaslar orjinal koy dayaması kullananlar yorumlarını yazabılırlermı fıyatı servıste bıraz pahalı oldugu ıcın sonraya attım alma işini ama piyasada yarı fıyatına birsuru kol dayama var ama benım ıstedıgım orjınalını kullananların yorumlar...

zamanlar derısınde deformasyon oluyormu en cok merak ettıgımde bu... kalıtesı hakkında yorumlarınızı beklıyorum...
 
şemun orjinal taktırmayacaksan bile hiç kullanma yani yan sanayi hiç taktırma daha iyi, çok çakma duruyor çünkü.
 
hakan zaten ya orjınal takarım yada takmam ama benım tek merak ettıgım bı orjınallerde 2-3 yıl ıcınde deformasyon yada yıpranma soyulma gıbı sorunlar olıyormu..
 
1.6 leonda da orjınal vardı
cupra da da vardı

2 sınde de hıc bı sorun olmadı
 
Ben ERYA da taktırdım. Aracım sport up olduğu için koltuklarla tam bir uyum sağladı. Fiyatı biraz tuzlu fakat orjinalden şaşmamak lazım...

 
2. yıla yaklaştım en ufak bişey yok..araca taktırdığım yazılımdan sonraki en faydalı şey...kesinlikle taktır...
 
Şemun Faruk abinin aldığı kol dayama benim hoşuma gitti geçenlerde onla da irtibata geç derim 150-200 civarı bi fiyatı var..
 
Geri
Üst Alt