Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Ön Diskler ve Balata ve Sol ön teker Bilyasını değiştirmem gerekiyor. Pazartesi Özel Servis(Bosch Car-Kırklareli) fiyat çıkaracak. Ortalama ne kadar tutar ve önerilerinizi bekliyorum.
orj balata da takmanızı tavsiye ederim sonra garip bir ara ara titreme oluyor sankı kacırıyor gibi ses geliyor hocam tavsiy ben farklı bir alman malı fren balatası taktım ama durum budur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.