Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OEMVAG sitesinden Seat Sport kapı korumalığı ve Altı düz alüminyum kırmızı dikişli direksiyon siparişi vermiştim 23 haziranda. Ne kadar zaman içinde geliyor bu siparişler. 3 haftayı bitirmek üzere neredeyse.
Hemen geyiğe vurun işi zaten 🙂 Valla 23 haziranda sipariş vermedim 20 günde gelir diyo 20 iş günü mü acaba en uzun süre. Gelsin artık direksiyonuma kavuşmak istiyorum 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.