Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Nihayet Cupra görünümlü emocion kırmızısı leonuma kavuştum.

Gökhan sadece merceklerle bixenon özelliği olabilecekse çıkma farla da çözülür iş. Fiyatı uygun ve yapılabiliyorsa hayırlı olsun Hakan.
Evet kafamdaki plan tam olarak bu. Olmadı kırık ayakları orjinal farların ayaklarıda uydurulabilir. Ki buna çokta yabancı değiliz. (Eski aracımız golf 5 için gti farı uygulaması)
 
Ozan bulursun farı belki ama ya beyinler? onlar olmazsa ne kadar çalışacak bu meret?


evet abi o konuda haklısın ben komple seti buldu sandım da çok şaşırdım

aslında adaptif olması çok da şart bişey değil abi. ben mesela sadece bi-xenon özelliği için düşünüyorum. zaten Volkan hayırlısıyla gelsin girişicez heralde o işe de :)

Evet fakat arka kapakları yok. Birde beyni falan yok. Sadece merceği için düşünüyorum.


fiyatı uygunsa düşünebilirsin tabi, sadece bi-xenon özelliği için alanır
 
Araç çok güzel olmuş maşallahta bu kadar masrafa güzel bi cupra alırdın galiba :D
 
daha az benzin harcardın ;) 1.6 8V 102 hp Leonların sıkıntısı :D hoş cuprada bi okadar yakar galiba :D
 
aracin cok guzel olmus hakan, gule gule kullanin insallah.
plakalik iptalini yapmani bende tavsiye ederim, daha da degisecektir goruntusu,
arkadaki "cupra" yazisi icinde birkac birsey soylemek istiyorum; bence tamamen keyif meselesi oraya o yaziyi yapistirmak, bir cok kisi daha once de bahsedilgidi gibi arkaya "fr" logusu yapistiriyor. bu sadece keyif ve zevk meselesi. benim zevkime gore araba tamamen sade olacak, onunde yaninda arkasinda tavaninda caminda hic bir sey yazmayacak. bende her yeri yazisiz olunca seviyorum. yani fabrikla cikisli bir v6 aracim olsa ve ya orjinal bir M5 im, AMG serisi bir arabam veya baska ne olursa olsun ben yanindaki arkasindaki butun yazilari sokturturum. tamamen tercih meselesi. sen "cupra" yazsin istedin ve yazdin. bu kadar basit.
tek kotulugu var ufak capli bir drag olsa, rolling falan olsa insanlarin gozundeki cupra imajini zedelersin o kadar :)

iyi gunlerde kullanman dilegimle :)
 
Geri
Üst Alt