Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

neden TSİ :)

Yunus Emrecim çok güzel değerler gerçekten, kalite olarak da tartışılmaz bir araba zaten. Maşallah. ekonomik ve çok keyifli bir seyahat...

Tsi motor bundan sonraki ilk tercihim olacaktır, ve elimden geldiğince arabamı bu motora göre tercih edeceğim. tabii gözü karartıp 3 serisi coupe ye takılmazsak :D

Yanlız yukarıdaki mesajın bence olmamış Yunus Emrecim, Aybars ve Burak arkadaşlarımızın konunu kirletmek maksatlı yorum yaptıklarını düşünmüyorum. Kaldı ki gerçekten seviyeli ve olması gereken şekilde bir tartışma olmuş.

gerginlik yaşamadan TSI' ın keyfini yaşayalım :D
 
çok var da ekonomi ve performans bi arada..
en sevdiğim özelliği bu..
 
Mehmet abi nin lafini yanlis anlamisim saolsun bana acikladi demek istedigini lusura bakmasin kimse sertcikisim yuzundn konuda yazmak istdm benim ynls anlamam sonucunda olmstr kusura bakmayin ..
 
çok güzel değerler maşallah. Kullanımla çok alakası war tabiki . Ben 22000 km yaptım 1.6 leonla ort 9 lt yi daha geçmedim . Genelde 8 8.5 arası yapıyorum . Şehirlerarası kaç yaptığını ölçemedim ama basmayınca az olcağına eminim . 1. ve 2. viteste biraz sabırlı olunca güzel değerler yakalanıyo walla :)
 
bu resim taner abinin değil mi ömer DH'den?

Bir anlık yakalanmış bir değer oldugunu söyledi onun taner abi kendi agzıyla. O gunden sonra da hep dikkat etmiş hiç 5ltnin altına inmemiş tüketim uzun yolda.
 
yahu o değeri ben bile yakaladım..
Okan üni - Erya arasında soğuk motor ve Atatürk caddesindeki trafiğe rağmen top. 1.5L benzin yaktım..33-35km yolda ortalama 4.5L olması lazım ortalamam o gün..
 
Geri
Üst Alt