Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

neden TSİ :)

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,910
Yaş
38
Arkadaşlar bizim godfather patron bey ankaraya gidip geldi bugün. gelirken ufak bir deneme yapayım demiş. arada 140 a kadar çıktığını genelde 100 km/s hız ile CC açık şekilde gittiğini söylüyor. tabi arada ankara içi çıkışı dur kalk falanda var.

araç 1,4 tsi passat ağırlık 1463 kg.

ilk marşa bastıktan varış noktasına gelene kadar ortalama 86 km hız ( yol bilgisayarına göre) ile 5,3 lt/100 km.

Bu duruma göre şöyle bir yorum yapıyorum. eğerki benim leon ile gitmiş olsa idi 130 kg lık ağırlık farkını düşünerek aynı şartlarda 5 lt altı mümkün olduğunu düşünüyorum.

IMG_0546.jpg


IMG_0545.jpg


IMG_0541.jpg
 
öyle birşey demedim.bu sebepten mi tsi almalı diye sordum? ben 16-17 yakıyorum 10 ve altı benim için zatne çok güzel rakamlar

istediğin zaman dizel kadar az yakabilmesi ve sürerken sana hiç zayıflık hissettirmeemsi ve zevk vermesi bunu benzinli olupta bu ağırlıkta kasada bu hacimde olup yapabilen kaç makine var :)
 
Ben kasmıyorum basıyorum hep gördüğüm 5.9 maximum :p Ama benzinli bir araç için gerçekten güzel değerler kardeşim.
 
güzel değer cidden o kiloya rağmen emrecim :)
 
istediğin zaman dizel kadar az yakabilmesi ve sürerken sana hiç zayıflık hissettirmeemsi ve zevk vermesi bunu benzinli olupta bu ağırlıkta kasada bu hacimde olup yapabilen kaç makine var :)

tsi bence çok iyi bir motor ama kullanımla da alakalı.ben 1.6 ile uzun yolda 10-11 lt. yakarken 6lt. yakanlarda oluyor.
Leon tsi gerçekten zayıflığı bırak güçlü hissettiriyor ama 1.4 passat tsi için aynı şeyi diyemem.Hantal kalıyor.
 
Geri
Üst Alt