Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

neden tüm leonlar aynı renk?

Kırmızı inanılmaz göz alıcı ve çok çarpıcı.Birde beyaz çok güzel bence.Zarif bir kuğu gibi oluyor.Ben Kırmızıyı tercih ettim ilerde (Çok ilerde 4 yıl sonra falan Leondan ayrılmayı düşünmüyorum) Belki beyaza kaplatırım yeni gibi olur onunda hevesini alırım.Siyah bence Leonun profilindeki kasları çizgileri gizliyor öldürüyor.O yüzden siyahı sevmedim.
 
seneye de buz beyazı yapmayasın usta:)

Valla ben siyah istiyodum siyah aldım. Çok ta iyi yaptım bence. Bir coupe bmw alcak olsam , parlament mavi olsun derdim ama leon için bence siyah guzel. :)

+1. demek parlament maviyi cuopue bmw de beğenen tek ben değilmişim.
 
m6 daki renk dimi dediğiniz...felaket bi renk ya o...önce o sonra sarı...güneşte bakmaya doyulamıcak renkler ;)
 
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_deniz_korsani_!-90WQQaXQQ20196579WQQpXQQdisplayitem işte bu renk. bi renk bukadarmı yakışır bi arabaya.. özellikle bu e46 dedinmi bu renkdir.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

olur mu usta ya o mavinin hastasıyım. Hele bir de içi bordo deri olucak. ..off diyorum:)

benm fovrim parlament mavi içi bej deri. pehhh. bu 2li eski okulumun orda bi kızda vardı direk testesteron hormon seviyemi arttırıyodu:D
 
4fdfcde3493a588c9046bfc3016e97a5.jpg
 
renk budur...ankara'da aynısından var...şaka gibi...baka baka dertlenir saçlarını döker kalkarsın :)
 
Geri
Üst Alt