Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

neden tüm leonlar aynı renk?

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,910
Yaş
38
arkadaşlar ilanlara bakarken aklıma takıldı. araçlar hep aynı renk. beyaz-kırmızı-siyah tek tük te gri var. bu kadar dar bir çerçevede neden araç alıyoruz hadi güzel bir düşünce konusu.
 
Btun Arabalrm beyazdi cokhosu
ma gdio byAz sen neden beyazz teercih ettin
 
batu ne dediğini anlamadım..nasıl bir türkçedir konuştuğun??
 
en rahat bulabileceğim renk olduğunu düşündüğüm için. birde yakıştığını düşünüyorum. ama metalik kırmızı yada toledomdaki gibi metalik emperyal mavi gibi tonlardan bulmak daha kolay olsaydı yani beklemek gerekmeseydi sanırım onlara yönelirdim.
 
Leona en çok yakışan renk siyah bence araba resmen ben burdayım diyor ah birde bakımı zor olmasa :)
 
Btun Arabalrm beyazdi cokhosu
ma gdio byAz sen neden beyazz teercih ettin

batu ne dediğini anlamadım..nasıl bir türkçedir konuştuğun??

Bütün arabalarım beyazdı, çok hoşuma gidiyor beyaz. Sen neden beyaz tercih ettin? yazıyor sanırım :D

Valla ben leon ilk çıktığında hep beyaz istiyodum ama yoktu sanırım 8 rengi mi 6 rengimi ne vardı çok az renk çeşidi var bence.

Metalik griyden böö gelmişti. Kırmızı ile siyah kalıyordu geriye. 2.El aldığım için siyah tercih ettim. Bayilerde en çok satılmasını düşündüğü renkleri getiriyor tabii. Özel siparişi beklemek isteyen çok az kişi var. Ondan bordo, duman grisi ve petrol yeşili (takribi yakın renkler) çok çok az var.
 
bende beyaz takıntısı olmuştu bir ara o yuzden beyaz tercıh etmiştim.Halende severek biniyorum.Leon a yakıştırdıgım 2 3 renk var.Bunlar Füme,Mavi ve Sarıdır.tabi beyazıda unutmamak gerek.Doğuş insanlara 3 ayda gelir diyene kadar elınde stok tutsa belki daha çok tutulcak özel renkler..



leonun hatlarını çok guzel belli oluyor bence bu renklerde..
 
bu tamamen distribütör ile alakalı bi durum..
bi dönem kırmızı bi dönem bi dönem siyah bi dönem beyaz çok sattı..aşağı yukarı talep gören renkleri stokluyo Doğuş, beklemek gibi bi niyeti olmayan da var olan renklerden birini alıp gidiyo..
inanılmaz renkler de yok zaten Leon'da..aldığım dönemde siyah çok satıyomuş..beklememek için TR'nin öbür ucu nerdeyse Kavi'den aldım arabamı bi tek orda vardı..gerçi zaten siyah alıcaktım hazırda gelen renklerden olduğu için işime de geldi..
 
Ben bu konuda ınsanların ektradan renk farkı vermemek aynı renklerı aldıklarını dusunyorum.Hak da verırım,dogusun hem ucuk rakamlar soylemesı fark ıcın hemde bakletmesı buyuk sacmalık.Beyazın son donemde moda olması da ınsanları aynı renklere yonlendırdı,sıyah zaten hep kabul goren b renk olmustur,grı ıse araba yıkamaya usenen cızıldımı gorunmesını ıstemeyenlerın rengıdır:)
 
renk olayını bir de hondaya sorun bakalım kaç tane seçenek veriyolar size civic hb almak istediğinizde.

gümüş gri, füme, galaksi gri ve siyah. yani 2 renk diyebiliriz :D
 
Geri
Üst Alt