Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dalgalı yollarda hız sabitleme fazla yaktırır artı olarak o tarz yollarda kontrollü yavaşlama yaparak daha fazla ekonomi yapılabilir. benim tsi ortalamam 6.4 lt/100 km değerini nerdeyse hiç aşmıyor artk şehir içi dışı dahil.
arkadaslar 2 gun once 1.4 tsi ile istanbuldan bodrum a geldim 120 kmh ile c/control ile 6.7 altına hiç bir sekilde dusmedi ama bir depo benzinle bodruma geldim
bilgilerinize
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.