orhanak33
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.<br><br>Daha 1 hafta önce aldığım yeni leonumu bir kamyoncunun aptallığı ile lekeledik.Neyseki canımız sağ ona dua ediyorum.Göbeğin sağında şerite girmeyi beklerken dallamanın teki göbekten aynam ile beraber ön çamurluk ve ön cam çıtasına sürttü.Ve hiç bişi yapamadım öyle arabanın içinde kamyonun aracımı sürtmesini ŞOK içinde izledim.Yanım arkam önüm her tarafım araç...sinirden kafayı yedim hala kendimde değilim...bir de duran bir aracım ve hiçbir kusurum olmaması acayip koydu bana....sanırım nazar dedikleri bu olsa gerek...tam 10 yıldır istanbulda sürekli arac kullanan ,günde yaklaşık 300 km yol yapan birisi olarak kullandığım araçlara tek çizik yaptırmamışken böyle bişi (allah bilioo)çok enterasan.NAZAR BONCUğu ŞART....
<br><br>neyse şu an kasko servis tur atıyorum...arkadaşlar bana acil sol kelebek fitili; lazım...2011 hdi dsg leonum için yardımınızı bekliyorum...
<br><br>neyse şu an kasko servis tur atıyorum...arkadaşlar bana acil sol kelebek fitili; lazım...2011 hdi dsg leonum için yardımınızı bekliyorum...