hellchaosdead
Kayıtlı Üye
:kizgin:Slm arkdasalar..Aranıza katılalı 2 hafta gıbı bır sure oldu..Aracım 2008 1,6 stylance leon..Aracım degım yerındeyse kız gıbı 97000 de olmasına ragmen tertemız..Aracı alalı bır hafta oldu yaklasık 1500 km yol yaptım..Aldıgım gun servıste brc tup taktırdım..Yakıtı gıdısı durusu yol tutusu her seyıyle mukemmel..Ortada hıc bır sey yokken dun aksam ses gelmeye basladı.Munubusculugunde vermıs oldugu tıtızlıkle bu gun ıkıtellı gungoren-bagcılar sanayı sıtesıne bı abımın aracılıgıyla ustaya gıttım..Aracın baskı balatası bıtmıs durumdaydı fakat sanzımanı soktugumuzde ayna mahrutunun dıs kırdıgını gorduk..😡zaten sansıman dagıldı dıye baskı balatası ı fln degıstırım dedım..Yedek parcacılarda anya mahrutunu bulamadık bulunubılecek bı yer tavsıyenız varmı?ustam alternetıf olarak cıkmacı bı kac yerı aradık..Elımızde sanzımanı verıp ondan saglamını alcaz..Sanzıman 1200 tl ..Sanzıman yagı 75ty..Triger seti tum bilyaları ıstcılıg 400 tl..Bujiler 60 tl..Kople yaglama fıltreler dagıl 180 tl..Baskı balatası 280 tl..+ herpsının toplam ıscılıgı 200 tl..Fiyat sızce nasıl yaptırmalımıyım ?Yada alternatıf bı yer onerınız..