Muhteşem Bir Bisiklet Videosu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hiç öyle olmuyor boşuna heveslenme, ben 2007nin başında aracı aldığımda hemen hemen hiç aero kit yoktu. o zamandan beri hiç böyle hediye görmedim zaten görsem anında merdaneyle de tanışırdım hahahahahaha...

Evet evet çekinmeden söyle beceriksizsin de 😀 ne olursa olsun ben gurur duyarım...

hiç öyle olmuyor boşuna heveslenme, ben 2007nin başında aracı aldığımda hemen hemen hiç aero kit yoktu. o zamandan beri hiç böyle hediye görmedim zaten görsem anında merdaneyle de tanışırdım hahahahahaha...

Evet evet çekinmeden söyle beceriksizsin de 😀 ne olursa olsun ben gurur duyarım...

😀😀😀😀 olurmu ole sey abim hedıyelerı onların olsun merdaneye gerek kalmasın ne diyim🙂

Faruk abim demiyo muydun ben sizin yaşınızdayken damdan atlardım bisikletle diye.. 😀 😀 😀

yoooo demiyordum valla 🙂 sizin yaşınızdayken sabah 7de işe gidip 18de okula geçip gece 11de okuldan çıkıp eve gidiyordum bu 4 sene sürdü değil bisiklet keyfi bir kez tatile bile çıkamadım paşa. o zamanlar maaşım anca okul harcına ev kirasına yola ve yemeğe yetiyordu. 4 sene boyunca edindiğim tek taşınmazın müzik setim oldu onu alırken de belim büküldü...

fazla acıklı oldu sanki 😀😀😀

valla pişman oldum sorduğuma.. 😀 😀 😀 😀

Yiğit kendini anlatıyordu da yanlışlıkla Faruk abiden bahsetti🙂

39,128Konu
763,843Mesajlar
21,885Kullanıcılar
AdanianSon üye
Geri
Üst Alt