Birkan6161
Kayıtlı Üye
Geçen hafta ailem ile tatil için Muğlanın Milas köyüne gittik babamın iş arkadaşının eşinin köyüne. Kıyıkışlacık köyü.. Çok güzel bir yer 🙂
Yakıt tüketimim ; Giderken 110 - 120 km arası klima 1.kademe hep açık..
İzmir aydın otobanında 160 - 180 km arası devamlı..
48 litre mazot ile 762 kilometre yaptım ve lambam yandı. Ortalama 5,6 gözüküyodu..
Otobandan çıktıktan sonra epey yol yaptım ama yolların bozuk ve ışıklandırma olmamasından dolayı tüketimimi çok etkiledi. Özellikle milastan 17 km boyunca köye giderkenki yol. Devamlı 2.vites 3000 devir civarı seyrettim uzun süre. Bir ara domuza çarpıyodum az daha
Neyse fotolar ;
100 TL üzeri mazot alınca banyoyu beleşe getirdik 🙂
İzmit ( Batı ) - Gölcük - Bursa yolunu takip ettim..
İbrenin 140'da duruşu nedense çok hoşuma gidiyor, arada yapıyorum böyle şeyler 🙂
İzmir - Aydın otobanı.. Otoban boyunca bu hızla seyir aldım range her 30 saniyede 10 km düşüyordu 😀 Yarım depo mazotla 604 km yaptım.. Otobandan bu hızla çıktıktan sonra 762 kilometre yaptım ve lamba yandı..
Burada milasın kışlacık köyü.. Milasa 17 kilometre uzaklığında. Kaldığımız evden
Tanıştırayım annem 🙂 ve ben
Babam yine kendine göre bi araba buldu 😀 Sprinter minibüs.. ( Not : Babam servis işi yapıyor )
Soldaki babamın kankası denizhan abim, sağdaki ise babam.. Ediyle büdü diyorlar kendilerine puhaha
Denize girdiğimiz yer..
Yüklü bagaj + arkada 4 kişi🙂
__
Doğal klima 😀
Marmaris 🙂
Buldum yine bi Trabzonlu 😉
Bodrum
Yakıt tüketimim ; Giderken 110 - 120 km arası klima 1.kademe hep açık..
İzmir aydın otobanında 160 - 180 km arası devamlı..
48 litre mazot ile 762 kilometre yaptım ve lambam yandı. Ortalama 5,6 gözüküyodu..
Otobandan çıktıktan sonra epey yol yaptım ama yolların bozuk ve ışıklandırma olmamasından dolayı tüketimimi çok etkiledi. Özellikle milastan 17 km boyunca köye giderkenki yol. Devamlı 2.vites 3000 devir civarı seyrettim uzun süre. Bir ara domuza çarpıyodum az daha

100 TL üzeri mazot alınca banyoyu beleşe getirdik 🙂

İzmit ( Batı ) - Gölcük - Bursa yolunu takip ettim..

İbrenin 140'da duruşu nedense çok hoşuma gidiyor, arada yapıyorum böyle şeyler 🙂

İzmir - Aydın otobanı.. Otoban boyunca bu hızla seyir aldım range her 30 saniyede 10 km düşüyordu 😀 Yarım depo mazotla 604 km yaptım.. Otobandan bu hızla çıktıktan sonra 762 kilometre yaptım ve lamba yandı..

Burada milasın kışlacık köyü.. Milasa 17 kilometre uzaklığında. Kaldığımız evden

Tanıştırayım annem 🙂 ve ben

Babam yine kendine göre bi araba buldu 😀 Sprinter minibüs.. ( Not : Babam servis işi yapıyor )

Soldaki babamın kankası denizhan abim, sağdaki ise babam.. Ediyle büdü diyorlar kendilerine puhaha

Denize girdiğimiz yer..

Yüklü bagaj + arkada 4 kişi🙂

__

Doğal klima 😀

Marmaris 🙂

Buldum yine bi Trabzonlu 😉

Bodrum