Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

motor yağları

kalitesine inandığın madeni yağın içinde her türlü katkı (deterjan katkısı dahil)mevcut
bor konusunda beni ve çalışma arkadaşlarımı henüz ikna eden olmadı:)
 
güzel bilgilendirme benimde kafamı yeiyordu bu yağ meselesi aracım 6000 kmde rodaj yağını değiştirmeyi önerenler var ama rodajı o kadar çabuk geçtikki değiştirme şansım olmadı. motordan çok anlamadığım için aklıma gelince korkuyorum .

özellikle önerebileceğiniz bir marka var mıdır?
 
rodaj sonrası yağ değişimini kim neresinden uyduruyor çok merak ediyorum öyle olsa servis çağırır zaten yağınızı rodajdan sonra değiştirin diye sonuçta para kazanacaklar
 
Mobile 1 esp formula sw-30 yorumlar nasıl


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
modeli bilmiyorum fakat km yüksek olduğu için yağın incelik kalınlık niteliği farklı olabilir
 
Gerçekten çok kapsamlı bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık. Benim merak ettiğim konu şu yağın viskozite oranlarının bulunduğumuz bölgedeki iklim koşullarına göre seçilmesi gerektiği hususunda net bir sıcaklık değeri var mı? Örneğin yaşadığım yerde kışın en düşük sıcaklık -5/-10 yazları da en yüksek 40/45 ise bunun için kesinlikle 10W/40 kullanmalısınız diyen bir tablo var mıdır acaba?
 
Leon stylance 1.6 benzinli aracım var en son yag bakımında castrol 10-40 ultraclean yah kullanıldı ben 5-30 yag diye biliyordum ustaya sordum bunların yagı 10-40 dedi dogrumudur? KM:92.400
 
Geri
Üst Alt