Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Motor Yağı Hakkında

NMNYLMZ

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
508
Yaş
35
Slm dostlar. Arabamın bakımı yaklaşıyorda ilk bakımda castrol magnatec 10w 40 (yarı sentetik) yağ kullandı servis, ikinci bakımda (30.000 bakım) aracım şuan 10.000 kmde fazla kullanmadığım için. castrol edge 5w 40 tam sentetik koydurmayı düşünüyorum bilgisi olan paylaşabilirmi sağolun şimdiden.
 
en güzel karar numan tam sentetik kullanman...yanlız motor içini 1lt.sentetik yağ vb.madde ile yıkattır içinde 10*40 ile ilgili birşey kalmasın...kısa zamanda farkını hissediceksin.
 
servis onu koydu abi ben tam sentetik biliyodum ama yarı sentetikmiş. Aslında mobil 1 koyduracamda yetkili servis castrolle anlaşmalı.
 
Bende 3 hafta önce tam sentetik yağ koydurdum mobilin..
 
serviste bakımı olacakya ben dışardan yağ getirsem kabul ederlermi acaba?
 
neyse castrol koyarız. Bidaki sefer mobil koyarım nasipse. 1.6 benzinli için 5w-40 edge normaldir heralde.
 
Bakım zamanı geldi İngiliz anahtarı çıkmaya başladı:)
 
Servise sordun mu Mobil var mı diye? Castrol'ü sanırım mecburen bulunduruyorlar, bazıları Mobil'de bulunduruyorlar.

Burdaki yetkili servis castrolle anlaşmalı başka marka yağ yok. castrol edge 5w 30 koyduracam. Castrolle mobil kalite olarak aynı bence pek bi fark yok..
 
Geri
Üst Alt