Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Benim 2 tane seat araçım bulunmaktadır. Biri fr biri exeo. İkisininde motorunu temizlemek istiyorum. Zarar vermeyecek sekilde ne ile yapabilirim. Bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.
Basıncli su tutmak her türlü zarar aklınız da bulunsun. Susuz yıkama kimyasalları var araç motor temizliği için. Hatta size geçen hafta kullandığım bı kir sökücü önerebilirim çok makul hatta şaka gibi rakamlarda satılan , asperox bim de satılıyor çok güçlü bı kimyasal benim kaputu ve motoru tertemiz yaptı kirleri söktü atti kimisi jantlarda da kullanıyor iyi iş yapıyor diyor ama ben kullanmadım çünkü jantlar yeni her telden kimyasal kullanmam. Bide uygulama yaparken motor soğuk olmalı bu şart ve uygulama sonrası hemen motor çalıştırılmamali
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.