Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Montezemolo: 'Kimi ile Alonso arasında bir tercih yapacağız'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
montezemolo1-lg.jpg


Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, gelecek sezon Kimi Raikkonen'le devam edip etmeme veya Fernando Alonso'yla yarışıp yarışmama konusunda takımın henüz bir karar vermediğini söyledi.

Felipe Massa'nın gelecek sene Ferrari aracında olacağına dair şüphe bulunmadığını tekrarlayan Montezemolo, Monza'da yaptığı bir açıklamada, çifte dünya şampiyonu İspanyol pilotu İtalyan ekibinde görmeyi istediğini açık bir şekilde ifade etmişti.

Fin pilotun kontratı ise 2010 sezonu sonunda sona eriyor. Buna karşın Ferrari şu ana kadar gelecek sezonki sürücü kadrosu hakkında kesin bir ifade kullanmadı.

Di Montezemolo bugün Floransa'da gazetecilere yaptığı açıklamada ise, Ferrari'nin gelecek sene için Massa'nın takım arkadaşı olarak, Alonso ile Raikkonen arasında doğru bir tercih yapmayı düşündüğünü kaydetti.

Montezemolo, La Stampa gazetesinde yayınlanan konuşmasında, "İspanyol bir pilot mu, Fin bir pilot mu? Önümüzdeki haftalarda bir karar vereceğiz" dedi.

Montezemolo, "Ancak kesin olan birşey var ki, bir Brezilyalı pilotumuz olacak, çünkü Allaha şükür sağlığı iyi. Gerisine gelince, en iyi tercihi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

TurkiyeF1.com
 
Bu Rai'nin gideceğinin ilk sinyali..Giderse de umarım McLaren'a gider..
 
benim anlamadığım Massa o koltuğu hakedecek kadar naaptı Allah aşkına tamamen duygusal resmen seneye kesin Ferrari'de olması..
 
Geçen sene iyiydi Rai'ye göre bu sene de yarışabilse belki Rai'yi zorlardı tabi daha eski takımda..Sıralamalarda Rai'yi geçiyordu ama Rai'yi bırakmak aptallık.Alonsonun takıma uyumu zaten 1 sene kaybettirir..
 
en hızlı olduğu yer Kimi'ye karşı TR GP dışında hiç bi yer yok..
bütün bunlar göz önüne alınınca ne işi var hala Massa'nın Ferrari'de yahu.. :S
 
Massa'nın hangi performansı seni bu kadar tav etti ki abi.. :S
 
Geri
Üst Alt