Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Servisler de yetkili formenin tavsiyesi ve kitapcik bu yönde.yüksek degerler aracin yol tutuşunu etkilerken aracı da sekmesine zıplamasına sebep olur..kulakdan kulaga bilgilerle yola cikmayin..
Fabrikanın depo kapağına eklediği etiketteki değerleri mi yoksa serviste "abi hepsine 32 basıyoruz" diyen arkadaşı mı dikkate almak lazım acaba? Motor ağırlığından dolayı zaten ön-arka arasında fark olmalı. Şehir içinde konfor odaklı biraz daha düşük basınç kabul edilebilir ama uzun veya şehirler arası yolda olması gereken basınç neyse onu kullanmakta fayda var.
Servis yetkilileri yani yönetici müdürler ile görüsüp onlarin tavsiyelerini alıp bilgi veriyoruz..225/45/17 leon da 9 yildir bu lastileri kullariniyorum...YÜKLÜ..32 .. YÜKSÜZ..30.. kullaniyorum..virajlara hizli girmeyi sevdigim icin limitleri zorladigimda bu ölcünün ideal oldugunu defalarca hissettim..aracta 1 veya 2 kisiyseniz 30 eger 4 veya 5 kisi varsa ve bagajda dolu ise 32..düsük basınc kısın olabilir buzlu yolda tutunmayi arttirmak icin..ama normalden daha fazla benzin sarfiyatina neden olur..
Yinede bu sözlerim yeterli olmuyorsa yapacak bisey yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.