Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Milli Takım

abdullah avcı kimdir necidir türkiye futboluna ne vermişmiş en büyük başarısı nedir. senin kariyerin oynattığın oyuncundan düşükse sen o odama hükmedemezsin. yıllarca profosyonel ve amatör futboll oynadım bu her zaman böyledir. hoca senden büyükse çabalarsın yok sen ondan büyüksen sallamazsın abdullah avcı büyükşehirin maçında 3 büyüklere 2-3 sezondur kafa tutuyor diyemi milli takıma getirildi geldiği günden beri karşıydım hala karşıyım ama yıldırım demirörenin federasyon başkanı olduğu futboldanda başka bir şey beklenmemeli nedenmi. örnek beşiktaş fazlasına gerek yok... herkes bildiği işi yapacak tüpcü tüpcüyse tüpcülük yapacak...
 
O kadar ruhsuz bir kadro + o kadar da aptal bir teknik direktör = Tabii ki hüsran :(
 
hiddink'i mumla aratanlar utansın.Bu ülkede 3 tane teknikj direktör var.Gerisi yalan.Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli.
 
Geri
Üst Alt