Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mert abi günü yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GÖKHAN ŞİMŞEK

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,329
Yaş
43
değerli scw üyeleri;canımız kanımız mert abimiz uzun,yorucu, zorlu ,sıkıntılı bir dönemin sonunda çok büyük, boya kaporta üzerine yeni bir işyeri ile anlaştı.... ki tam bize göre biryer ismini yazmayacam reklam olmasın!!!her ne zaman olursa olsun bizlere hertürlü yardımını esirgemeyen her türlü imkanı seferber eden mert abimize sizce birkez de bizim yardım etmemiz ona bu zorlu hayat şartlarında yardım edip sahip çıkmamız gerekmez mi!!!gelin hepberaber bu hafta sonu cumartesi 14:00 da hepberaber mert abi günü yapalım bize hertürlü yardımını esirgemeyen o iyi kalpli dert babası mert abimize birkezde biz dert babalığı yapalım!!!!20-30 ne kadar bulursak herkes istanbulda atlasın aracına tutsun mert abinin iş yerinin yolunu yarım saat ayırsak yeter patronların gözü korksun o kadar !!! ki arkadaşlar orası istanbul hepinizin kaporta işi bugün olmazsa yarın olacaktır!!!!düşünün bir sizin bizim hepimizin sahip çıktığı mert abi vede bunu çoook iyi bilen patrona mert abi işimiz düştüğünde ne toleranslar yaptırır!!!!vede istanbul gibi canavar adam harcayan bir şehirde mert abimize az da olsa sahip çıksak ne kaybederiz!!!!!ya kazanacaklarımız !!!!!!en başta mert abiyi kazanacağız!!!!!
HADİ VARMISINIZ CUMARTESİ 13:30 DA ERYANIN ÖNÜNDEN KALKILIYOR.....
gelebilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler gelemeyecek olanların da biliyorum ki zamanı vede imkanı yok ki gelememiştir....ama cumartesi 14:00 da bir mert abi organizasyonu var....
 
ben varim :)

bekliyoruz butun SCW uyelerini..
 
ben de varım..
velakin nereye gitcez. ??
 
ben de varım....

---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:15 ----------

ben de varım..
velakin nereye gitcez. ??

yiğidim topla toplayabildiğin dostları mert abiye sahip çıkalım yalnız kalmasın buluşma yerini ben söyleyeceğim...
 
arkadaşlar cumartesi 13.30 da eryanın önünden kalkıyoruz....bilginize....scw gücün adresi....
 
çalıştığı yer mevkii olarak neresi??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt