Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes'in açıklamasını Monza'da yapması bekleniyor

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
norbert-haug-face.jpg


Norbert Haug, Mercedes-Benz'in 2010'a yönelik müşteri motoru planlarını iki hafta içinde Monza'da açıklamak istediğini dile getirdi.

Bu arada Haug'un bu ifadeleri, Christian Horner'in Spa'da yaptığı "Red Bull birkaç hafta içinde Renault'dan vazgeçip vazgeçmeyeceği konusundaki kararını verecek" açıklamasıyla örtüşmesi dikkat çekti.

Red Bull Racing'in önümüzdeki yıl, Mercedes motoru kullanan Brawn ve Force India takımlarının arasına girmesi bekleniyor. Ancak bunun için FIA'nın dördüncü bir takımın aynı motoru kullanabilmesine olanak veren düzenlemeyi onaylaması gerekiyor.

Bu arada Force India'nın, Mercedes'le yaptığı anlaşmada öngörülen parayı zamanında ödemediği ve ödeme konusunda da bazı sıkıntılar olduğu şeklinde söylentiler yapılıyor.

Bu konuda konuşmak istemediğini belirten Haug, "Gizli bir anlaşma imzaladık. Dolaysıyla birşey söyleyemem" dedi. Auto Motor und Sprot'a konuşan Haug, "2010 planımızı Monza'da açıklayabileceğimizi umuyorum" demekle yetindi.

TurkiyeF1
 
mercedes..
sadece tanrı daha iyisini yapabilir :)
 
valla bi ara Ferrari, Renault da yapıyodu..
fazla iddialı kalmıştı o günlerde.. :)
 
Özgür senin Hakkinen zamanlarını yakayamamış olduğun belli kardeşim.. :)
formansyon turuna başlıyamıyoduk o zamanlar çoğu zaman.. :S
 
adamlar sonucta en iyi oluyorlar
her zaman o kötü seviyede kalınmıyor
bu sadece f1 için değil.
 
Mercedes hakikaten bir ayrıcalık,diğerleri hep onu takip ediyor...
Ne demişler iki tür otomobil vardır,Mercedes ve diğerleri..
 
Geri
Üst Alt