Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mercedes bugün AIRBAG'in 30. yılını kutluyor

degıldı galıba ondan dolayı ama yınede sol tarafı acmalıydı
 
degıldı galıba ondan dolayı ama yınede sol tarafı acmalıydı

peki kemeri takmadan böyle bi beklenti içine nasıl girdin kıvanç:D açmalıydı beklentisi nasıl oluştu yani:D

keza emniyet kemerini takmadan airbag'in işe yaramayacağını kullanım kitapçığında okumuş olman gerekir ..hadi okumadın bu kadar otomobil forumlarında vs. bir insan olarak bilgili olduğunu ve bir anlık dalgınlığına geldiğini düşünüyorum =)

hakkını aramakta özgürsün istersen mercedes'i dava bile edebilirsin ama kemer takılı değildi dediğin anda karar aleyhinde verilir:D çünkü yasal sebeplerle airbag'i kemerle kullanmak zorundasın =)

en azından bari bi 3 tl 'lik kemer tokası taksaydın =)
 
İlk başlarda airbag emniyet kemeri niyetine kullanılıyodu zaten. Ardından baktılar ki insanların boyunları oraları buraları kırılıyo sistem değişti :D Mercedes'in geliştirdiği sistem emniyet kemeri gerilimi ile airbag'i senkronize olarak çalıştırmaya yarıyodu. Emniyet kemeri ve airbag ile ilgili dava açılacak son marka Mercedes'tir heralde :)
 
Geri
Üst Alt