Meğer BTU13 Batu nun Tamponları Fibermiş.....

dilbilgisini formule döken manyak Max örneği.. 😀 😀

ben ilan sahibine mesaj attım ilanın aksili iddia ediyorum diye 😀 adam cevap yazmış resimleri atabilirmisin bana diye Batuhan duy sesimi ön arka tamponun oldugu fotoyu yollarmısın bana g.t olup kalmayalım ortada 😀 ben plaka kısmını kapatıp adama gösteririm

ben ilan sahibine mesaj attım ilanın aksili iddia ediyorum diye 😀 adam cevap yazmış resimleri atabilirmisin bana diye Batuhan duy sesimi ön arka tamponun oldugu fotoyu yollarmısın bana g.t olup kalmayalım ortada 😀 ben plaka kısmını kapatıp adama gösteririm

serbay abı naptın yolladınmı resımleri...

Ben daha dün sabah gördüm kırmızı bi leon da..ilan sahibi sadece kendinde olduğunu sanıyor galiba🙂

abı fotoyu sen cekmıstın sende nasıl fotosu yokkı 2 aracın fotosu hıc cekılmedı senın dısında

serbay abı naptın yolladınmı resımleri...

suanda serhat yolluyor bana msn den gosterecem adama :=)

Ben daha dün sabah gördüm kırmızı bi leon da..ilan sahibi sadece kendinde olduğunu sanıyor galiba🙂

ayar oluyorum bende boyle ılanlara sırf bu yuzden zaten resim yolluyorum

abı fotoyu sen cekmıstın sende nasıl fotosu yokkı 2 aracın fotosu hıc cekılmedı senın dısında

ben hafıza kartını o gün kaybetmiştim fotolarda içindeydi 😡 serhat kendi pc yüklemek için hafıza kartının yedegini almıstı Allahtan onda var bi tek :=)

Fotolar bende serbay yollarım sana 😉

yolluyorsun bile usta.. adamı bi seyyy edip geleyim 😀

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt