Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

McLaren: 2 Megastar'ı Kontrol Edebiliriz..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
kimi-raikkonen-face-2.jpg


Mercedes-Benz motor sporları direktörü Norbert Haug, önümüzdeki sezon Lewis Hamilton'ın yanı sıra takımda yarışması beklenen Kimi Raikkonen'i elde etme konusunda endişeli olmadıklarını, bu konuda Raikkonen'i kontrol altında tutabileceklerini söyledi.

En iyi pilotları almak için yüksek efor sarf edilmesi gerektiğini vurgulayan Haug, "Para, imkan ve yetenek üçlüsü bir araya geldiğinde yapılamayacak şey yok. İki megastarı kontrol etme konusunda herhangi bir problemle karşılaşacağımızı sanmıyorum; çünkü az önce saydığım değerlerin hepsine sahibiz."

"Alonso ile ilgili medyada çok patırtı oldu. Biz bu konuda takım olarak yapılması gereken herşeyi yaptık. Esasında şampiyon olan taraf biz olmalıydık. Eğer Fernando Macaristan'da Lewis'i engellemeseydi, o zaman ceza almayacak ve ekstra 1 puana daha sahip olacaktık. Fakat bu bir yarış ve 1 puan ile kaybedip 1 puan ile kazanmak her zaman başa gelebiliyor. Raikkonen ile çalıştığımız 5 sene müddetince en az 2 şampiyonluğumuz olmalıydı. 2003'te bu ünvanı yalnızca 2 puan ile kaçırdık. Raikkonen ile iyi bir ilişkim var kendisini severim. Ona da sorsanız aynısını söyleyecektir."
 
Artık neticelensinde Mercedes tshirtü alacaksak bilelim...
 
Geri
Üst Alt