Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Manhattan da UFO Heyecanı????

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,924
Yaş
41
Dün Discovery channel da izlediğim programdan sonra bu haberi de görünce biraz şok oldum acaba olabilirmi acaba varmı derken sizinle paylaşmak istedim işte haber...

Önceki gün New York'un Manhattan semalarında görülen bir grup parlak cisim büyük şaşkınlık yarattı; trafik durdu ve sokaklara dökülen binlerce göz gökyüzüne çevrildi. Polis ve Ulusal Havacılık Dairesinin telefonlarıysa yapılan binlerce aramayla adeta kilitlendi.

Kameralarına sarılan kalabalığın çekmiş olduğu fotoğraf ve videolar dünden bu yana paylaşım sitelerinde boy gösteriyor. Çekimlerde yerden yaklaşık 1500 metre yükseklikte bulunan bir grup parlak noktanın, adeta havada yüzmekte olduğu görülüyor.

Bilinmeyen cisimlerin görünmesinin ardından donakalan binlerce kişi bunları, uzun yıllardır tartışma konusu olan dünya dışı varlıkların cesur bir ziyareti olarak değerlendirme eğiliminde. Elbette bunun yanında, parlak cisimlerin balon veya uydu olabileceği yönünde daha gerçekçi yorumlar da çok. :confused::confused::confused::confused:
 
Ya bi de biz görsek şu ufoları ne güzel olurdu.Bu ufolar sadece Amerika'da görülüyo nedense yok 51. bölge falan puhahaha
 
gerçek olma ihtimalleri bence yüksek. bizim köylülerde taşladıydı ya uzaylıları :D
 
Uzayda hayat olduğuna inanıyorum ama Ufo gibi bi saçmalığa inanmıyorum.
Milyonlarca ışık yılı mesafeyi kat edecek teknolojiye sahip varlıklar varsa eğer, eminim b.ktan uçan daireler kullanmıyolardır.
 
bana göre onlar usa lıların geliştirdiği yeni tip uçaklar..belki de sadece milletin aklını karıştırıp..dindarlara yada şöyle diyeyim inananlara..ya benim inandığımda bunlar yok ama gördüm..bir yerde yanlış mı yapıyorum deditmek amacı..bu da benim komplo teorim..belki de teoriden ileridir..
 
ben 2-3 ayda bir ortakoyde goruyorum ufo :)
alistik artik..
 
bu arada benim evde bile 2 tane var biri ısıtıyor biri serinletiyor:D
 
Geri
Üst Alt