Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

makyajsız cupra jantları nerden nasıl temin edilir ?

Jerky

Kayıtlı Üye
Piano black'ini batu satıyor sanıyorum, Ömercan'la irtibata geçersen yardımcı olur.

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
İsterseniz servis getirir. Getiremeyiz falan derlerse yalan söylüyolar demektir, getirmek zorundalar çünkü :)

omercanilica

Kayıtlı Üye
mg245721copy.jpg

mg249012copy.jpg

degısıklık ıcın satmayı dusunuyoruz ...

cckoc

Kayıtlı Üye
bu piano blackleri ben de almak istyorum. Kaça bırakıyosunuz. Bi yerde kart çektirebilir misiniz?

omercanilica

Kayıtlı Üye
arabayı alırken komple cupra body ıle aldık zaten 1senedır boyle gezınıyoruz ve bu renk ıstek uzerıne getırıldı ... bu arada jantları satmaktan vazgecmıs durumdayız dogus yolu gouzktu jant arayanlara ...

kratostol

Kayıtlı Üye
arabayı alırken komple cupra body ıle aldık zaten 1senedır boyle gezınıyoruz ve bu renk ıstek uzerıne getırıldı ... bu arada jantları satmaktan vazgecmıs durumdayız dogus yolu gouzktu jant arayanlara ...

hocam ne zaman ne kadar ödemiştiniz jantlara? ona göre kazık yemeyek bayiden.

Üst Alt