Punisherkp
Kayıtlı Üye
sponsorumuz efe polyesterden makyajli leon icin arka spolier aldim fakat yerleri bana inanilmaz uzak oldugundan kargo ile temin ediyorum montaji kendim yapicam ya da bir yerde yaptiricam oncelikle sorum su biliyorsunuz cift tarafli bant lar artik inanilmaz saglam acaba 120 kg ye kadar agirlik tasiyan bir bant ile kendim yapistirsam duser mi sorun olur mu o kadar ruzgar basinci yiyomudur ? silikon a pek sicak bakmiyorum ama baska carem yoksa mecbur silikonliyicaz silikon kullanirsam siyah mi beyaz mi bilgisi olan yazarsa sevinirim .
bir diger sorumda kapi esigi hakkinda bu ilani buldum fakat krom diyor krom u pek tercih etmiyorum bir tek krom ayrinti gosterge panallerine aldigim halkalar bu resimdeki urunu nereden temin ederim bilgisi olan ? (link asagida )
SEAT LEON 2006 ÜZERİ KROM KAPI EŞİĞİ 4 PRÇ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50394407
son sorum da
rcd 510 unite aldim aracim 2011 makyajli kasa ve uzerinde rcd 310 olanlardan yani cerceve ayni montaj konusunda kesme bicme ek kablo birsey oluyor mu cok iyi bir tesisatcida taktiricam zatende bilgi sahibi oliyimda yanlis bir durumda mudahale edeyim 🙂
3 u bir arada sorularim bunlar 🙂 yardimlariniz icin tesekkurler simdiden
bu arada biri bana sticker yollarsa sevinirim 🙂
bir diger sorumda kapi esigi hakkinda bu ilani buldum fakat krom diyor krom u pek tercih etmiyorum bir tek krom ayrinti gosterge panallerine aldigim halkalar bu resimdeki urunu nereden temin ederim bilgisi olan ? (link asagida )
SEAT LEON 2006 ÜZERİ KROM KAPI EŞİĞİ 4 PRÇ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50394407
son sorum da
rcd 510 unite aldim aracim 2011 makyajli kasa ve uzerinde rcd 310 olanlardan yani cerceve ayni montaj konusunda kesme bicme ek kablo birsey oluyor mu cok iyi bir tesisatcida taktiricam zatende bilgi sahibi oliyimda yanlis bir durumda mudahale edeyim 🙂
3 u bir arada sorularim bunlar 🙂 yardimlariniz icin tesekkurler simdiden
bu arada biri bana sticker yollarsa sevinirim 🙂