Makyajlı Kasa Multimedya Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gunoktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gunoktay

Kayıtlı Üye
Makyajlı Kasada Multimedyanın Sorunlu olduğu birçok platformda dile getiriliyor. Ben de şöyle bir olay yaşıyorum;
Araç çalışır halde ancak multimedya açık değilken, telefonla görüşme yapmak istediğimde multimedya ekranında telefon bağlantısına ilişkin görüntüler olmasına rağmen hoparlörden ses gelmiyor ve benim de sesim gitmiyor; akabinde görüşmeyi iptal edip multimedyayı açtığımda bu sefer radyonun sesi gelmiyor... Düzelmesi için ya aç/kapa tuşuna uzun basıp reset atmak gerekiyor yada arabayı stop edip yeniden çalıştırmak gerekiyor...

Multimedya açıkken telefon görüşmesinde sorun yok, ancak kapalıyken yukarıda anlattığım sıkıntı yaşanıyor.

Çözüm için tavsiyelerinizi bekliyorum🙂

Yazılım güncellemesi mevcutsa denemekte fayda olabilir.

Ben de benzer bir sorun yasiyorum. Bu aralar cok fazla olmaya basladi.

Bende de müzik dinlerken (multimedia/radyo), ara ara ses artıp azalıyor kendiliğinden.

Merhabalar direksiyon üzerindeki ses açma tuşlarının temassızlığı ve aralarına toz girmesinden kaynaklanabilir . Multimedia çalışmazken o tekerleği döndürerek oynayın sürekli öyle düzeliyor

Ses artıp azalması ayarla alakalı. Ses ayarlarına girip hıza duyarlı ses özelliğini kapatın düzelir

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt