Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Makyajlı Leonlara Xenon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahinsp

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Eki 2010
Mesajlar
306
arkadaşlar merhaba,bu xenonun özelliği makyajlı leon,scirocco yada başka marka model arıza veren ve silecek motoru gibi sorunlar çıkaran araçlara takılabilen en iyi xenon olmasıdır.6000 kelvin orjinal general electric ampulleri vardı.saf beyaz yanar kendi rengine ulaştıktan sonra gram mavilik yoktur.benimde aracımda silecek motoru/arıza sorunu vardı.bu xenonu 1 senedir sorunsuz kullanıyorum bana gelişi 550 lira civarı olmuştu.1 yıl daha ampul/ballast garantisi vardır.ankara-eskişehir elden teslim edilir.h7 ampul tipi.
link veriyorum mtec gold veya diğer mtec gold canbus diye satılan modelden pahalıdır.onlarla kıyaslamayınız.kaputun altında pek belli olmaz ayrıca.
İsmim Onur.pm yoluyla ulasabilirsiniz
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1044/Mtec-Xenon-H7-Canbus

bu da aracımdaki görüntüsü
onur_s-albums-sp510-picture4066-dscn0492.jpg

320 lira istiyorum xenonlarıma.
 
şahin kardeşim bu xenon elinde sadece bir takımmı mevcut
 
evet abi.abim aracından sökecek,araç garajda yatıyor şu anda.alıcı cıkarsa söküp kargolayabiliriz veya ankara-eskişehir elden teslim olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt