merhaba, i-podunuzun veri transfer kablosunu aracın usb girişine takarsanız bağlantı sağlanır. böylece i-podu sadece müzik çalar olarak kullanırsınız. yani ekolayzır olarak aracın müzik sisteminin ekolayzırını kullanırsınız. ( harici disk gibi )
2. alternatif i-podun kulaklık çıkışına uygun kablo ile aracın aux yazan girişine girersiniz. bu alternatifte hem i-podun hem de aracın ekolayzır ve diğer ses efektlerini kullanırsınız.( açık ise tabiki)
bende iphone 3GS kullanıyorum , yapacağınız çok basit basitce iki ucu aux yani kulaklık girişi şeklinde kablo alıp 2-3 TL, iphone kullaklık çıkışı ve aux a bağlıyorsun mediadan cd aux seçeneğinden aux şeçtiğinde iphonundan çıkan bütün sesler hoparlörde olur, arkadaşlarım yolda oyun oynuyorlarda öyle😀, ama mesela iphone dan usb bağlantısı yaptım şarj olurmu diye ama olmuyor. Bide İphone 3G ve S lerde ipod touch in bütün özelliklerine sahipbenimde merak ettiğim birşey var.. bende ipod girişi var ama aux gibi jacklı değil geniş iphoneye uyuyor girişi.. şimdi benim iphone 3G S deki şarkıları ipod girişine takarak dinleyebilirmiyim ki? yoksa sadece ipodmu destekliyor :S
deneyeyim bakayım daha önce denedim ama beceremedim