Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
merhaba, i-podunuzun veri transfer kablosunu aracın usb girişine takarsanız bağlantı sağlanır. böylece i-podu sadece müzik çalar olarak kullanırsınız. yani ekolayzır olarak aracın müzik sisteminin ekolayzırını kullanırsınız. ( harici disk gibi )
2. alternatif i-podun kulaklık çıkışına uygun kablo ile aracın aux yazan girişine girersiniz. bu alternatifte hem i-podun hem de aracın ekolayzır ve diğer ses efektlerini kullanırsınız.( açık ise tabiki)
bende iphone 3GS kullanıyorum , yapacağınız çok basit basitce iki ucu aux yani kulaklık girişi şeklinde kablo alıp 2-3 TL, iphone kullaklık çıkışı ve aux a bağlıyorsun mediadan cd aux seçeneğinden aux şeçtiğinde iphonundan çıkan bütün sesler hoparlörde olur, arkadaşlarım yolda oyun oynuyorlarda öylebenimde merak ettiğim birşey var.. bende ipod girişi var ama aux gibi jacklı değil geniş iphoneye uyuyor girişi.. şimdi benim iphone 3G S deki şarkıları ipod girişine takarak dinleyebilirmiyim ki? yoksa sadece ipodmu destekliyor :S
deneyeyim bakayım daha önce denedim ama beceremedim