Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

!!!!!lutfen dikkat. sitemize uye olan tum dostlarımız için....!!!!

whiteline-XL

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Haz 2010
Mesajlar
1,633
Yaş
38
BILINMESINDE YARAR VAR


> Atlantik ötesinden gelip Avrupa'da yayilan uygulama l!l





Tenha bir yolda aksam üzeri eve dönerken,
battaniyeye sarilmis bir çocugun, bir araba koltugunda / pusette yol kenarinda terkedildigini gördüm .


Nedenini bile sorgulayamadim, neden de pek önemli degildi zaten, kafam da karma karisik olmasina ragmen duraklamadan yola devam ettim.

Yerime ulastiktan sonra, telefonla bilgi verdigim polis karakolunca konunun derhal incelenecegi söylendi.
Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyari çok ilginç....

"Yasadigimiz devirde, bilmemiz lüzumlu seyler çok önemli ...Ceteler vegangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasini durdurup ve ıssız, kimsesiz yerde de olsa arabasindan inerek yardim etmesini sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar.

"Yerel polisin raporuna göre bazi gangsterlerin tercihen kullandiklari yöntem de, bir araba koltuguna ya da pusete yapay bir bebegi oturtmak ve ıssız yol kenarina terketmek...ve -kuşkusuz- bir bayanin "terkedilmis" bebegi görmeden yola devam edemeyecegi umuduyla".

"Ya bir orman kenari, ya da otlari uzamis çimenliklerden geçen yollara birakiyorlar.Arabasindan inen sürücü -kazara bir bayan- ise ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze ugrar, acimaksizin da ölüme terkedilir.


Bu sanssiz, bir erkekse yiyecegi dayagi tasavvur edemezsiniz, üstünde kiymetli ne varsa hepsi alinir, o da yine ölümle ödüllendirilir (!)

Hiçbir hal ve sebeple asla durmayin!!!


Hemen 112 ( hızır acil ) veya 155 (polis numarasi) 'e telefon edin.


VE,"NE GÖRDÜGÜNÜZÜ, NASIL OLUSTUGUNU DÜSÜNÜNÜN, BU MAİLİ ANIMSAYIN, SAKIN YAVASLAMAYIN ve yolunuza devam edin.

SIK GÖRÜLEN BASKA BIR SENARYO :
"Eger aksam üzeri arabanizla gezinti yapiyorsaniz, aniden arabanin camina bir üst geçitten ya da kaldırımdanYUMURTALAR atildiysa, arabanizi kontrol için dahi olsa SAKIN DURMAYIN VE CAM SILECEKLERINI CALISTIRMAYIN, NE CAM SILECEK suyu, NE DE normal SU ILE YIKAMAYIN; CÜNKÜ YUMURTALARA YAPISKAN OLDUGUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELIR.
ISTER ISTEMEZ ARABADAN CIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANILERE YEM OLURSUNUZ.



ISTE KULLANDIKLARI BELLI BASLI TEKNIKLER.
LÜTFEN AILENIZI VE DOSTLARINIZI BILGILENDIRIN.
 
tırcılar ın basına cok gelır bu onlardan mı duydun ???
 
bilgi için teşekkürler boş biryolda durmuştu cezmi abi kıvanç ı buldu oda başa bela oldu hahahahahapuhahapuhahapuhaha
 
teşekkürler...

gerekli alana taşınmıştır konu..
 
Ayni sey ilkyardimda da gecerli..Yolda sara krizi geciren ya da yaralanmis birini gorunce bizim gorevimiz 112yi arayip lokasyon bilgisi verip durumu anlatmak..saglik ekiplerinin o bolgeye intikalini saglamak..kaldi ki devir cok farkli bir devir oldu..kimin ne oldugunu anlamak cok zor..
 
Geri
Üst Alt