LoXoL
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, yol bilgisayarında benzin L/KM görebiliyoruz ya, LPG de gösterir mi?
Benim araç yeni, 1 hafta oldu, hala çözemediğim yerler var.
Mesela, 1.6 Stylance 2008 model olup Lavoto LPG kullanan arkadaşlar.
Forumu o kadar incelememe rağmen herhangi bir değer veya yorum göremedim.
Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Ne kadar yakar? Simit depo bunlarda da 34 Lt. midir.
Mesela full bir depo ile normal kullanımda ortalama kaç km yol alırsınız. Gibilerinden.
Hatta tekrar tekrar konu açmayayım bir kaç soru daha yazayım burada 😱key:
1- Aracın klimasını açtığım zaman çok fazla soğuk üflemiyor. Çok hafif hissediliyor soğuk. Yaz kış ayarı varmıdır? Yoksa sadece Auto butonumu ?
2- Araç 76.ooo km. Kullanan çok temiz kullanmış ama dün durup dururken su seviye ikaz ışığı yandı. Depoda su eksilmişti. Bir tahmini olan?
3- Aracı stop ettikten bir kaç saniye sonra fan devreye giriyor kendiliğinden. Normal seyirde de giriyor. stop ettikten sonra çalışması normal midir?
Benim araç yeni, 1 hafta oldu, hala çözemediğim yerler var.
Mesela, 1.6 Stylance 2008 model olup Lavoto LPG kullanan arkadaşlar.
Forumu o kadar incelememe rağmen herhangi bir değer veya yorum göremedim.
Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Ne kadar yakar? Simit depo bunlarda da 34 Lt. midir.
Mesela full bir depo ile normal kullanımda ortalama kaç km yol alırsınız. Gibilerinden.
Hatta tekrar tekrar konu açmayayım bir kaç soru daha yazayım burada 😱key:
1- Aracın klimasını açtığım zaman çok fazla soğuk üflemiyor. Çok hafif hissediliyor soğuk. Yaz kış ayarı varmıdır? Yoksa sadece Auto butonumu ?
2- Araç 76.ooo km. Kullanan çok temiz kullanmış ama dün durup dururken su seviye ikaz ışığı yandı. Depoda su eksilmişti. Bir tahmini olan?
3- Aracı stop ettikten bir kaç saniye sonra fan devreye giriyor kendiliğinden. Normal seyirde de giriyor. stop ettikten sonra çalışması normal midir?