Ahmet.YILDIRIM
Kayıtlı Üye
Merhabalar
2004 Stella 1.6 aracıma tüp taktırmak istiyorum ama konu hakkında cok bilgim olmadığı için internette bazı araştırmalar yaptım bu araştırmaların sonunda
Eksileri
-----
-Tüp aracın motorun eskime hızını arttırdığı
-Araç performans ve çekiş gücünün düştüğü
-Kuru yakıt olduğu için motor yağlamasında problem olacağı
Artıları
------
-Benzin maaliyetine göre nerdeyse %40 seviyelerinde artı kazanç
Bu eskileri için her lpg dönüşüm firmalarında farklı yorumlar okuyorum ve cok kararsız kalıyorum kullancılardan biri BRC çok iyi şimdi yeni konuştuğum bir arkadaşım ise Romano LGP dönüşüm kitleri BRC'den daha iyi olduğunu söylüyor
Açıkcası çok karasız kalmiş durumdayım Seat model araçlar için hangi lpg dönüşüm kitini önerirsiniz veya kocaeli'nde oturuyorum danışabileceğim önerebileceğiniz bir usta varmıdır
Şimdiden herkese teşekkürler
2004 Stella 1.6 aracıma tüp taktırmak istiyorum ama konu hakkında cok bilgim olmadığı için internette bazı araştırmalar yaptım bu araştırmaların sonunda
Eksileri
-----
-Tüp aracın motorun eskime hızını arttırdığı
-Araç performans ve çekiş gücünün düştüğü
-Kuru yakıt olduğu için motor yağlamasında problem olacağı
Artıları
------
-Benzin maaliyetine göre nerdeyse %40 seviyelerinde artı kazanç
Bu eskileri için her lpg dönüşüm firmalarında farklı yorumlar okuyorum ve cok kararsız kalıyorum kullancılardan biri BRC çok iyi şimdi yeni konuştuğum bir arkadaşım ise Romano LGP dönüşüm kitleri BRC'den daha iyi olduğunu söylüyor
Açıkcası çok karasız kalmiş durumdayım Seat model araçlar için hangi lpg dönüşüm kitini önerirsiniz veya kocaeli'nde oturuyorum danışabileceğim önerebileceğiniz bir usta varmıdır
Şimdiden herkese teşekkürler