Leonumun bütün gösterge ışıkları yanıyorr!! Yardımm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasin356
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yasin356

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba, 2009 makyajsız kasa 1.4tsi leonum var. Aracı sürerken bir anda gösterge panelinde bulunan bütün ışıklar yanıyor(direksiyon, motor, esp, lastik basınç, el freni vs.) belli bir süre sonra sadece esp ve lastik basınç yanıyor. sonra onlar da sönüyor. Bunu sürekli tekrar ediyor. bilgisayara bağlayıp sorunu bulamadılar. Bir bilgisi olan var mı?
Biri bana yardım etsin lütfennnn.

Arkadaşlar herkese merhaba, 2009 makyajsız kasa 1.4tsi leonum var. Aracı sürerken bir anda gösterge panelinde bulunan bütün ışıklar yanıyor(direksiyon, motor, esp, lastik basınç, el freni vs.) belli bir süre sonra sadece esp ve lastik basınç yanıyor. sonra onlar da sönüyor. Bunu sürekli tekrar ediyor. bilgisayara bağlayıp sorunu bulamadılar. Bir bilgisi olan var mı?
Biri bana yardım etsin lütfennnn.

Araç beyninde sıkıntı var büyük ihtimalle.

Akünden kaynaklanıyordur kardeşim aküye baktır gerekirse degiştir düzelir

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bencede aküne baktır öncelikle... Olmadı sigorta tablası da sigorta erimesi oluyor...Birde ona baktır..

kardeşim 2016 yılında clio hatchback sahibiydim aynı hata bendede vardı tüm göstergeler yanıyodu arabayı o şekilde 2hafta sürdüm bile düşün 🙂 sebebi herhangi bir hatadan kaynaklanıyor(ne olduğunu bilmiyorum) yeni araçlarda beyin olduğu için birşey bozulunca herşeyin ışığı yanıyor , neyse sonra servise götürdüm bakım zamanı gelmişti bakıma soktum herşey düzeldi 🙂

not:kardeşim gösterdim bizim burdaki tanıdık abilere adam hiçbirhata göremedi hatayı sıfırlayalım dedi sıfırladı tekrar yanıyo sıfırlasanda en iyisi kendi servisine götür orda dedigim gibi hallederler

hocam sigorta tablam erimiş ama ondan olmaz birçok leonda var bu sorun dedi bi usta. Ben de ona güvendim. Sorun hala çözülmedi.
Sen sigorta talbasini iyi bir ustaya açtır... İçindendeki pin uçlarını başka yere alsın... Temassizlik yapıyordur... Pin uçlarını boş bir yerle yer değiştirsin..

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt