Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leona hill holder takmak mümkün mü?

cidden öyle olmuştur atilla ama saçma yav neden konulamıyo ucuz fiyata bence bunlarda ticari mantık yok kardeşim 500 liraya kadar ben o özelliği koydururdum...enazından nışanlımın yarın eşimin kolay kullanması için otomatik vitese gerek kalmazdı 500 liraya???

kaymayan otomatik şanzımanlar senin leondan daha çok benzini içer abi aklında olsun.
 
dsg yokuşta geri kayıyor.gökhan abi hergün arabayla ilgili bir konu açıyorsun seni mercedes de kurtarmaz:)
 
dsg yokuşta geri kayıyor.gökhan abi hergün arabayla ilgili bir konu açıyorsun seni mercedes de kurtarmaz:)

onu da istemem numanım geçen arkadaş sıfır passat almış geçtim direksiyona allahım o da ne gögüsten daha 15-20 km hızda vıcır vıcır bir ses dedim allahım leona kurban olayım yav enazından böyle uyuz bir ses yapmıyor diye vallaha passat bile gözümden düştü yav!!!
 
onu da istemem numanım geöen arkadaş sıfır passat almış geçtim direksiyona allahım o da ne gögüsten daha 15-20 km hızda vıcır vıcır bir ses dedim allahım leona kurban olayım yav enazından böyle uyuz bir ses yapmıyor diye vallaha passat bile gözümden düştü yav!!!

yok artık abi sende :D
 
Geri
Üst Alt