dıreksıyonun sag tarafındakı yukarı asagı tusları ıle bılgıler degısıyor.
Öncelikle merhabalar bende 2006 leon stylance var..full olanından galiba..ama yol bilgisayarıyla ilgili bir sıkıntım var 30 km'yi geçince arabadan uyarı sesine benzer bir şey geliyor..neden olduğunu bulamıyorum...ama trafikte beni çıldırtmaya başladı aynen şöyle gösteriyor 30km/h ok tuşuna basınca geçiyor ama ne olduğunu anlamadım ...yardım ederseniz seviniriö =)
Öncelikle merhabalar bende 2006 leon stylance var..full olanından galiba..ama yol bilgisayarıyla ilgili bir sıkıntım var 30 km'yi geçince arabadan uyarı sesine benzer bir şey geliyor..neden olduğunu bulamıyorum...ama trafikte beni çıldırtmaya başladı aynen şöyle gösteriyor 30km/h ok tuşuna basınca geçiyor ama ne olduğunu anlamadım ...yardım ederseniz seviniriö =)
dot matrix ekranını aldığınızda mfd menü vardır. Style donanımda opsiyondur. MFD menü olup olmadığını zaten kapınız açıldığında hangi kapının açık olduğunu araç resmi üzerinde değilde bir kapının açık olduğunu kırmızı ikaz ışığıyla söylüyorsa normal ekran vardır. Araç resmi üzerinde hangi kapının açık olduğunu belirtiyorsa MFD menülü ekran vardır.2010 1.4 tsi style yol bilgisayarında mfd menu yok mu? Bir turlu bulamadım