Leonm@nia
Kayıtlı Üye
SCW li kardeşlerim... yılbaşına kadar satıp bir an önce yeni leon almak istiyordum... ama olmadı... gelecek zamlardan sonra da çok zor olacak almam... o yüzden vazgeçtim... milletin bu boya takıntısını anlamıyorum ben ya... alır almaz kendi zevkim için boyatmıştım arabayı... kazası belası yok herşeyi orjinal Allaha şükür... ama boyalı diyince millet kaçıyor...
Hafiften modlamaya karar verdim ben de ve jantlardan başlamak istiyorum... İstanbulda oturan üye arkadaşlardan yardım istiyorum... her yere baktım... sürekli takip ediyorum ama 5 * 100 jant bulmak çok zor... istediğim iki model var... resimlerini ekliyorum... bunlardan hangisi olursa bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...
Hafiften modlamaya karar verdim ben de ve jantlardan başlamak istiyorum... İstanbulda oturan üye arkadaşlardan yardım istiyorum... her yere baktım... sürekli takip ediyorum ama 5 * 100 jant bulmak çok zor... istediğim iki model var... resimlerini ekliyorum... bunlardan hangisi olursa bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...