Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon' uma SCW stikeri TAKMAYACAĞIM

lewent

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Ağu 2010
Mesajlar
270
Evet yanlış duymadınız TAKMAYACAĞIM çünkü karar aldım,

Önümüzdeki sene ülkemizi Güneydoğu Avrupa Şampiyonasında temsil edecek olan 14 yaşındaki oğlum Batuhanın aracına takacağım bu stikeri (BTH 46) 2007 Türkiye Şampiyonu, 2008 İnternational ROK CUP Şampiyonu, 2009 Türkiye Şampiyonu, 2010 KF3 Türkiye 2. si www.batuhanunlu.com hepiniz dualarınızı eksik etmeyin.

730resize.jpg


1052resize.jpg


1066resize.jpg
 
Muhtesem...Umarim bu goruntuleri 17 yasina geldiginde Mugello'daki garajin icinde de goruruz..kirmizilar icinde...simdiden tebrikler...bu arada kask mukemmel...Bir tek H.A.N.S eksik boynunda..tam boy..
 
Zamanında çok imrenmiştim bu işe de olmamıştı. Ailemizde ilgilenende vardı aslında. Mahir Bayındır ve Berke Bayındır. Tanırsınız belki.
Oğlunuza bol şans :) Bütün zaferler onun olsun :)
 
Batuhan cok karizma yanliz:) Imaj kismi bence tamamlanmis..Levent ; Anthony Hamilton gibi seni de garajda goruruz umarim:)
 
Bol şans diler ve sizi de tebrik ederim böyle bir spora yönelttiğiniz için oğlunuzu.keşke benim ailem de yönlendirseydi
 
çok imrendim ya:) çok güzel bir duygu olmalı özellikle çocuğunuz için:) aşağı yukarı bu yaşlarda veya daha küçükken babamı yalvaryakar go kart a götürmüştüm sonra çok kalabalık var diye binemeden geri getirmişti beni ah baba ahh bu tarz şeyleri pek sevmezde kendisi :D
 
Bol şans umarım başarılı olmaya devam eder.......:eek:key:
 
Başarılar, herşey istediği gibi olur inşallah.
 
Muhtesem...Umarim bu goruntuleri 17 yasina geldiginde Mugello'daki garajin icinde de goruruz..kirmizilar icinde...simdiden tebrikler...bu arada kask mukemmel...Bir tek H.A.N.S eksik boynunda..tam boy..

Güzel dilekler için teşekkürler Han sbu sene zorunlu oldu ve aldık :)
 
Geri
Üst Alt