Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon style 2017 model araç fan çalışması

Pfd filtresi tameizleme cabasi aracin araci uzun sure dusuk devirde kullanirsa yada dsg ise arac zaten dusuk devirde kaliyor hep o yuzden biriken kurumu isinip temizleyemiyor bu sayede temizlemeye calisir araci devirli kullanirsan arada yapmaz


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hocam araç partikül filtresini temizlemeye çalışıyo arkadaşın dediği gibi. arabayı kapatıcağın zaman fanın çalıştığını ve devir saatinin yükseldiğini farkedersin bu gibi durumda arabayı kapatmaman gerekiyor. devir saati normale dönene ve fan kapanana kadar araç park halinde ve çalışır vaziyette kalsın . temizliğini bitirdikten sonra aracını kapatabilirsin. benim arabamda da sürekli başıma geliyor. devirsiz kullanmaktan kaynaklanıyor. arabayı biraz yüksek devirde kullan sorunun çözülür.
 
Geri
Üst Alt