Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon sport up satılık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burası satış sitesi değil ki arkadaşım kendini tanıtmamışsın bile...
 
Sizi tanımak isteriz ilanınız bu işlem gerçekleştikten sonra aktif olacaktır...
 
2 mesaj yazıp,satış ilanı koymak yanlış bence...ki,üsteki mesaja bakarsak daha kendini tanıtmadan ilan koyulmuş hatta...
 
Doukan,Arkadaş satış ilanını 12:14 te yazıyor..Uyarılardan sonra kendini 15:55 de tanıtıyor..Ben,kendini tanıtmamış demiyorum bana link koyuyosun..yazdığı saatlere bi bak..!
 
Hep pc başındamı bu insan yapmıştır birşey yazıp gitmiştir sonra bakmak istemiştir görünce açmıştır bunda bir sorun yokki...
 
anlayışınız için teşekürler arkadaşlar bu foruma üye olduğumda hemen koymadım düşüncem yoktu satmaya hatta şuanda da öle bir acelem yok beyaz sunroof lu bir Tsi almayı düşünüyorum olursa düşündüğüm bir fiyat vericem yoksa burdayım herzaman forumu takipte ediyorum + ilan tarihimle üyelik tarihime bakarsanız anlarsınız öle bir niyetim olmadığına +internete fazla girmiyorum yorum falan yazamıyorum k.bakmayın ama musait olduğumda bundan sonra katılacam özür herkeze iyi forumlar iyi muhabbetler yardımlarınız içinde tekrar teşekürler... :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt