Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon satılıp Megane alınırmı ?

YAKLŞIK 1 AY ÖNCE LEON ALDIM ( İYKİSDE ALMIŞIM)

ARABA ALMADAN ÖNCE MEGANE BAKTIM EN FULU 46000 FİYAT VERDİLER ARABA GÜZEL GİDİYO AZDA YAKIYO DIŞTANDA GZEL AMA İÇİNE BİNİNCE TAKSİYE BİNMİŞ GİBİ HİSSTTİM SONRADAN TAKILMA GİBİ DURAN NAVİGASYON VE BİLGİ EKRANI VAR TAKSİMETRE GİBİ DURUYO:) VE REAULT SATIŞINDA Bİ ARKADAŞIM VARDI BU ARABALAR UCAN TENEKE DİYODU:)

KEDİ GÖRÜŞÜM LEONUN ASALERİ YETER DİYORUM YENİ LEON AL HAYATTAN ZEVK AL:eek::eek:puhaha

Kesinlikle katılıyorum. Renoyla Seatın kalitesi kıyaslanmaz ki görüntü olarakta Leon diyorum.. Cüniyt abinin toprak yollarda lastik cavlatmasından bu yana renoya ısınamadım zate:eek:puhaha:eek:
 
yorumlarınız için tşk..

hayırlısı artık almanla fransız tabi karşılaştırılmaz ama donanım fakiri olduğu için karşılaştırmaya koydum bu konuda bizlere eksik donanım sunduğu bi gerçek almak istesek donanımlı en az 3-4 ay bekletmeye çalışıyolar + yeni kasa ya çıkarsa elimizde patlama etkisi yapabilir :D
 
aynı paraya opel astra 1,6 180 hp alabılıyorsun
 
bende renoyu hiç sevmiyorum hiç bir arabası hoşuma gitmedi gitti yıllarca ben olsam asla almazdım o paraya alıcağım araba sedan bi alman olurdu :D
 
Reno alınmasına alınır da o kadar verılır mı o muallak
 
Geri
Üst Alt