GörkemKNT
Kayıtlı Üye
Aracımın iç tavan aydınlatmasının en sağdaki tekli ampülü yanmıyor ama ortadaki ve soldaki ampül sorunsuz bir şekilde yanıyor sorunu ampülün patlak olabileceği yönünde düşündüm ve ampülleri değiştirdim ama söktüğüm ampül sol tarafda yanıyor soldaki ampül sağ tarafta yanmıyordu yani ampülde bi sıkıntı yok bende üniteyi komple söktüm duyda veya tablada bi temassızlık olabilir mi diye düşündüm ama görünen bi sıkıntı yok gibi fotoğrafları ekleyeceğim acaba bir bilgisi olan var mıdır ?
Ayrıca sürücü kapısının alt aydınlatmasının da yanmadığını farkettim onun da ampülü patlamıştır diye düşündüm ama sağ kapının yanan ampülü ile değiştirdiğimde onun da sıkıntısız olduğunu farkettim yani sol kapının ya soketinde ya da duyunda bi sıkıntı var acaba nasıl çözebilirim sol kapının kapanmasında sıkıntı var acaba onun ile alakalı olabilir mi ?

Ayrıca sürücü kapısının alt aydınlatmasının da yanmadığını farkettim onun da ampülü patlamıştır diye düşündüm ama sağ kapının yanan ampülü ile değiştirdiğimde onun da sıkıntısız olduğunu farkettim yani sol kapının ya soketinde ya da duyunda bi sıkıntı var acaba nasıl çözebilirim sol kapının kapanmasında sıkıntı var acaba onun ile alakalı olabilir mi ?