Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mp3 cd'si yaptım ama çalmadı,basşka orjınal track cd si vardı onu taktığımda ise çalıyor.İşin içinden çıkamadım.Mp 3 cd'si yapmak istiyorum sanırım formatı farklı bir mp3 formatıymış varmı bilen yardım edecek olan??
Track çalıyodur belki oynatıcın. Track cd yapmak için;
Boş cd tak
Otomatik kullan gelirse ses cd si yap de(Veri cd si değil)
windows media player gelicek sağ tarafta parçaları atman için yer var oraya parçaları sürükle ve yazmaya başla de.
+Otomatik kullan gelmezse
bilgisayarım-CD-İçerisine istediğin parçaları sürükle-Cd yaz de-Wmplayer çıkınca parçaları kontrol et ve ses cd si yaz deyip işlemi tamamla 🙂
yazıcınız arızalı olmasın? ya da çok düşük kaliteli mi cd kullanıyorsunuz? dalgınlıkla dvd'ye yazıyor olabilir misiniz? (ben yapmıştım eski aracımda 😛)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.