Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 2010 Leon aracımız var on 2 kapıya yeni hoparlör almayi düşünüyorum bu leonlarin hoparlörleri kaç cm oluyor birde şunları al dediginiz varmı tavsiyesi olan uçuk rakamlar olmasın normal birşey oldumu yeter
16 yada 16.5 diye biliyorum. Kapidaki hoperlor koruma yerini cikartip bakabilirsiniz ama hoperloru disari cekmeyin arkasinda soket var kisa mesafe kablosu. Koruma icinde duz tornavida ile cevresinde ucunu takip acabilceginiz yer olmasi lazim.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 2010 Leon aracımız var on 2 kapıya yeni hoparlör almayi düşünüyorum bu leonlarin hoparlörleri kaç cm oluyor birde şunları al dediginiz varmı tavsiyesi olan uçuk rakamlar olmasın normal birşey oldumu yeter
Bende 2012 leon sahibiyim,hoparlör boyutları 16cm bizim araçlarda. Orjinal dışı hoparlör takıcaksanız kesinlikle coaxiel hoparlör almayın alıcaksanız compenant takımı alın yoksa özellikle bass ları yarı yarıya kaybedersiniz.Birde ben şahsen doğrudan teybe takılmasını doğru bulmuyorum çünkü takacagınız farklı hoparlör muhtemelen daha güçlü olacagı için teybiniz tam anlamıyla besleyemiyecek yüksek seslerde kısma yapıcak o yüzden amfi destekli yapmanızı öneririm.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.