Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu arka bagaj kapağının köşesine yapıştırılan kırmızı FR logoları nerde satılır kaç paralık bişidir
yada serviste satışı varmıdır ? bilen varsa yardım lütfen.
1.6 aracınıza lütfen FR logosu takmayın..
ya da ben mi birşey kaçırıyorum..neden 1.6 araca fr logosu takılıyor..biri açiklayabilirse çok sevinirim..
hani bir de full standart 16"jantlı stylance aracin neresi fr'a benziyor olabilir?
fiyatı uygunmuş 20 TL ama FR amblemi yapıştırmak içinde Serbay gibi emek harcamak gerekli diye düşünüyorum.
bide dipnot T S I yazısı 45 tl 😉 her harf 15 tl ye geliyor🙂
fiyatı uygunmuş.
volkan nie öyle diyosun yani fr veya tsi alamdık diye bizim canımız çekemezmi 🙂
ya sırf o logo hoşuma gittiği için istiyorum tabiki 1.6 stylanceı fr a benzetmek gibi bi niyetimiz yok🙂
cevaplar için çok teşşekürler.
arkadaşlar ben çinde buldum ama pis çinli 20 taneden aşağı vermiyo 20 tanesi adıgım fiyat 40 usd
posta ile geliyor 1 ay sürüyor ups ile + 25 dolar diyor 3 gunde geliyor
ürün burda birde siz bakın isteyen çoksa alalım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.